top of page

Om AIPOWER

AIPOWER har en mission, om at udvikle bæredygtig energi, ved at gøre den tilgængelig for alle. Vores banebrydende AI-drevne optimeringsløsning omformer energilandskabet og styrer os mod en lysere og mere bæredygtig fremtid.

Vores platform henter data fra 27 europæiske lande, hvilket sikrer den mest præcise indsigt i energipriser, skatter og lokale regler. Dette giver forbrugerne mulighed for at kontrollere deres energiforbrug.

Ud over økonomiske besparelser og reduceret CO2-udledning, prioriterer vi kundeservice. Vores team af eksperter står altid klar til at besvare spørgsmål relateret til PV- og batteriopsætninger eller vores AI-teknologi.

Vores historie

AIPOWER ApS er en dansk virksomhed grundlagt i 2022 af Claus Pedersen Blicher. Med hovedkvarter i Odense, Danmark, er vi dedikerede til at revolutionere energiindustrien gennem innovative AI-drevne løsninger. Vores team af eksperter, kombinerer banebrydende teknologi med en dyb forståelse af bæredygtighed og effektivitet for at skabe en grønnere fremtid.

Vision

"Vores vision er at udvikle os til et fintech-energiselskab inden for det primære elnet, der udnytter vores AI-kapaciteter til at absorbere overskydende energi og levere elektricitet, når det er nødvendigt som en effektiv automatiseret markedsplads."

Mød Teamet

bottom of page