top of page

BLIV UDVALGT SOM AI-TESTER FOR SOLPLANET

Hvis du allerede har et Solplanet solcellesystem med batterilagring eller overvejer at tilføje batterier, har du nu mulighed for at blive en af de heldige testpersoner, der får adgang til at optimere dine Solplanet-systemer endnu mere ved hjælp af IntelliCharge.AI.

 

AIPOWER samarbejder med Solplanet om at implementere en avanceret AI-løsning, IntelliCharge.AI. Denne løsning automatiserer optimering af dine opladningsplaner ved at analysere elpriser, regionale distributionspriser, vejrudsigter og meget mere. IntelliCharge.AI estimerer derefter, hvornår din Solplanet inverter skal købe og sælge energi. Med dette system har du mulighed for at opnå op til 42% besparelse på din elregning og samtidig reducere din CO2-udledning med op til 30%.

 

Det er Gratis!

Vi er taknemmeligt for din hjælp så som testperson får du adgang til IntelliCharge.AI uden ekstra omkostninger. Dette giver dig mulighed for økonomiske besparelser og en grønnere fremtid.

 

En Lille Gave som Tak

Når du er blandt de udvalgte vil du som tak for din deltagelse få en lille gave. Som en gestus vil du også modtage gratis adgang til systemet i de næste 24 måneder som en del af vores testprogram.

 

Hvis du er interesseret i at deltage, bedes du udfylde nedenstående oplysninger. Vi vil herefter kontakte dig så hurtigt som muligt.

 

Tak for din interesse i IntelliCharge.AI og din støtte til en mere bæredygtig fremtid.

Tak for din indsendelse, vi kontakter dig hurtigst muligt!

bottom of page