top of page

Forhandlere

Hos AIPOWER er vi stolte af vores netværk af forhandlere, der er med til at sprede vores innovative energiløsninger. 

Så er du elektriker eller interesseret i at blive forhandler, så læs videre for at finde ud af mere, eller kontakt os nedenfor. 

Oplev effektiviteten af IntelliCharge.AI

IntelliCharge.AI er en innovativ energistyringsløsning, der fremmer samarbejde med forskellige distributører, herunder elektrikere.

Vores teknologi optimerer ældre PV-systemer ved problemfrit at integrere avanceret energioptimering. AI-drevne algoritmer, der øger energiudnyttelsen, resulterer i store besparelse op til 45% på elregningen og dertil bæredygtige forbedringer. 

Fordele for forhandlere 

Et partnerskab med AIPOWER, som forhandler, vil betyde højere ROI. Vores integrerede pakke med avancerede batterier, banebrydende invertere, og IntelliCharge.AI, er designet til at imødekomme forskellige kundebehov. Derved kan man som forhandler udvide sin produktportefølje og udnytte den voksende efterspørgsel efter energieffektive løsninger. Med vores ekspertise og fokus på bæredygtighed, kan man som forhandler tilbyde sine kunder pålidelige, miljøvenlige muligheder, der også skaber en økonomisk forbedring for dem. Samtidig er du som forhandler med til, at forme fremtiden indenfor bæredygtig energiledelse og øver din rentabiliteten.

Som forhandler får du:

  • Inkludering af vores integrerede AI i alle løsninger

  • Omfattende support til dine kunder

  • Produkter godkendt på positivlisten

Nedenfor ses hvordan vores system fungerer: 

System overblik.png

Bliv forhandler 

Partnerskab med AIPOWER giver ikke kun indtjening, men kommer også med omfattende support og en bæredygtig positiv effekt. 

Er du nysgerrig efter at vide mere, eller interesseret i hvilke muligheder der er for din som forhandler?

Klik for at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning til dine specifikke behov. 

bottom of page