top of page

Fortrydelsesret

Angående fortrydelsesret ved køb i vores webshop gælder følgende: 

 

Som forbruger har du mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af din vare. Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den pågældende forsendelse. Hvis det drejer sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter modtagelsen af den første vare. 

 

Du skal give os besked om, at du vil fortryde dit køb inden for fristen, og benytte standardfortrydelsesformularen ved returafsendelse af varen. Bemærk, at du ikke kan fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

 

Hvis du har købt flere varer og ønsker at fortryde en del af købet, er det muligt at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Dog får du ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Når du har givet os besked om fortrydelse, har du 8 dage til at returnere varen til os. Du skal selv betale for returneringen, og du og/eller transportøren hæfter for eventuelle skader under transporten. Der er Ingen fortrydelsesret for følgende aftaler: (De 14 dage bortfalder) 

 

  • Levering af varer, som ved bestillingstidspunktet er en bindende forudbestilling

  • Levering af vare, som modtages på produkter, der ikke er på lager og behandles som kundeordre eller bestillingsvare (skaffevare)

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt

  • Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejde på et produkt, som du udtrykkeligt har bedt om.

 

Hvis varen har mistet værdi, fordi du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå dens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Vi kræver, at du sender varen retur i dens originale emballage, og hvis denne mangler, kan varen ikke tages retur. 

 

Hvis du fortryder dit køb, vil vi tilbagebetale købsbeløbet til dig. Hvis varen er værdiforringet, vil vi fratrække det beløb, du hæfter for. 

 

Vi vil refundere betalingen på varens pris senest 8 dage efter modtagelse af varen retur fra dig, og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, hvis det er muligt. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den og kan bevise, at den er modtaget. 

 

Ved handel med B2B (Erhverv til erhverv) er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet er aftalt på skrift ved handlens indgåelse.

 

bottom of page